Panel rasprava o umjetnoj inteligenciji na 15. Job Fairu!

Saznaj kako umjetna inteligencija utječe na četiri različite industrije te kakva su predviđanja stručnjaka za njezinu budućnost.

U srijedu, 11. svibnja, od 13 do 14 sati na pozornici u SD Martinovka održat će se panel rasprava na temu umjetne inteligencije, Panel raspravu moderirat će Matej Štefanac, student FER-a, a panelisti koji sudjeluju u raspravi će obuhvatiti četiri različite industrije: Tomislav Haus iz Gideona, Marin Šarić iz OptimoRoutea, Igor Mijić iz RealNetworksa te Lucija Arambašić s FER-a,

U razgovoru s Matejem, otkrivamo pozadinu iza ideje za panel raspravu:

“U svijetu smo prepunom procesa i informacija. Prosječnu osobu svakodnevno okružuje gomila podataka i konstantna potreba za donošenjem raznih odluka koje mogu biti različitih važnosti: od odabira namirnica za ručak do velikih ulaganja. Također, svijet nam se prividno sve više “smanjuje” jer je promet postao efikasniji no ikada u ljudskoj povijesti. Saveznik i podrška svim navedenim scenarijima jest umjetna inteligencija. Ona nam olakšava sve te procese i štedi naše dragocijeno vrijeme. Što je umjetna inteligencija i u kojem se granama znanosti primjenjuje? Kako su inženjeri oblikovali današnju stvarnost uz njenu pomoć? Što nas očekuje u budućnosti? Odgovore na ova pitanja potražit ćemo u ovoj panel raspravi.”

Uistinu, čeka nas jedna zanimljiva panel rasprava koju svakako nećete htjeti propustiti! No, svakako se prethodno dolasku u Martinovku prijavi u bazu životopisa.

Prije panela - registracija!

Ako već nisi, prijavi se na našoj internetskoj stranici, predaj svoj životopis u bazu životopisa te pripremi QR kod s kojim možeš ući na panel raspravu. Prije ili nakon panela slobodno posjeti štandove poduzeća čiji predstavnici sudjeluju na panel raspravi. Također, slobodno iskoristi svoj QR kod kao posjetnicu jer svaki skenirani životopis će poduzeću biti posebno označen čime ćeš se dodatno istaknuti među ostalim studentima unutar baze životopisa!

Za više informacija čitaj naš blog na internetskoj stranici, lajkaj nas na našoj Facebook stranici i prati nas na Instagramu. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair od doma, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine! Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave