Poduzeća - prijavite se na 15. Job Fair!

U tijeku su prijave poduzeća za petnaesti Job Fair, najveći sajam poslova u Hrvatskoj.

Job Fair je savršena prilika okupljanja nekoliko tisuća studenata i preko sto poduzeća. Ovaj jedinstveni događaj održat će se 11. i 12. svibnja kad će predstavnici uspješnih domaćih, regionalnih i inozemnih poduzeća imati priliku studentima predstaviti svoje područje i način rada.

Na štandovima ćete moći razgovarati sa studentima i prenijeti im informacije o otvorenim pozicijama. Kroz razgovor im otkrijte sve što ih zanima - od obaveza i zadatka koje određeno radno mjesto podrazumijeva do dodatnih prilika i pogodnosti koje različite pozicije otvaraju. Na sajmu će, uz štandove, biti organizirani talkovi, radionice te panel rasprave na kojima ćete moći predstaviti aktualne, ali i studentima zanimljive teme.

Uključite se na vrijeme!

Prijave za poduzeća otvorene su do 2. ožujka, a prijaviti se možete putem internetske stranice Job Faira. Pozivamo poduzeća da na vrijeme osiguraju svoje mjesto na ovom dvodnevnom događaju koji okuplja perspektivne studente i uspješna poduzeća. Ponudu za ovogodišnji Job Fair možete zatražiti putem upita na e-adresu jobfair@fer.hr.

Job Fair organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a sve sudionike pozivamo na odgovorno ponašanje.

Za više informacija čitaj naš blog na internetskoj stranici, lajkaj nas na našoj Facebook stranici i prati nas na Instagramu. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair od doma, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine! Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave