Poduzeća - prijavite se na 16 . Job Fair!

Otvorene su prijave za poduzeća za šesnaesti Job Fair koji ne želite propustiti!

Job Fair je savršena prilika okupljanja preko dvije tisuća posjetitelja i preko sto tehnoloških poduzeća. Ovaj jedinstveni događaj omogućuje predstavnicima uspješnih domaćih, regionalnih i inozemnih poduzeća predstaviti svoje specifično područje rada i prilike u toj industriji.

Tako je, vraćamo sve sadržaje drage i sudionicima i posjetiteljima! Umrežite se kroz razgovor na štandovima te predstavite prilike i pogodnosti koje rad u vašoj industriji nudi. Tijekom talkova, radionica i panel rasprave podijelite s posjetiteljima aktualne novosti o gorućim temama u industriji iz koje dolazite.

Ne čekajte zadnji tren! 

Prijave za poduzeća otvorene su do 5. ožujka, a prijaviti se možete putem internetske stranice Job Faira.  Pozivamo poduzeća da se prijave na vrijeme kako ne bi propustila priliku sudjelovati na nezaobilaznom događaju za umrežavanje i predstavljanje različitih mogućnosti koje nudite. Ponudu za ovogodišnji Job Fair možete zatražiti slanjem upita na e-adresu jobfair@fer.hr

Za više informacija čitajte novosti na našoj internetskoj stranici.  Pratite na nas našoj Facebook i Instagram stranici. Također, pretplatite se na naš YouTube kanal gdje možete pratiti Job Fair uživo, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine. Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave