Poznat datum i nova lokacija 16. Job Faira!

Otkrij sve detalje vezane uz šesnaesti Job Fair koji ne želiš propustiti!

Kad se održava?

Upiši u svoj kalendar 17. i 18. svibnja kao dane rezervirane za posjećivanje 16. Job Faira! Iskoristi priliku i budi dio okupljanja preko dvije tisuće posjetitelja i preko sto tehnoloških poduzeća. Ovaj jedinstveni događaj omogućuje ti upoznavanje sa više od 150 domaćih, regionalnih i inozemnih poduzeća te njihovim specifičnim područjem rada, ali i prilikama u industriji.

Gdje se održava?

Ove godine Job Fair se ponovno seli! Naš novi dom bit će Zagrebački Velesajam. Konkretno, družit ćemo se u Paviljonu 11D koji će doživjeti transformaciju iz praznog prostora u centralno mjesto okupljanja tehnoloških entuzijasta na dva dana. Bogati program na pozornici omogućit će različite oblike druženja, a uskoro ćeš saznati i točan raspored. Osim na Velesajmu, dio programa, tj. radionice, održat će se na FER-u, a zabavni dio - Loosen Up, tradicionalno ćemo proslaviti u KSET-u!

Čega će biti?

Ma bit će svega! Moći  ćeš posjetiti štandove na kojima će ti predstavnici poduzeća reći nešto više o svojem poduzeću i industriji iz koje dolaze. Na galeriji na katu, moći ćeš uživati u šarolikom programu na pozornici koji uključuje talkove, panel raspravu i hot talk. Saznaj aktualne novosti o gorućim temama u industriji koja te zanima, nauči nešto novo ili se samo dobro nasmij - bitno je da dođeš!

Kako se prijaviti?

Registrirati se možeš putem internetske stranice Job Faira.  Kad napraviš svoj račun, dobivaš QR kod s kojim ćeš moći  ući na sajam. Osim toga, moći ćeš na internetskoj stranici rezervirati mjesto na radionicama, ali više o tome saznat ćeš uskoro prilikom objave detaljnog programa. 

Za više informacija čitaj novosti na našoj internetskoj stranici.  Prati na nas našoj Facebook i Instagram stranici. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair uživo, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine. Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave