Poznat raspored za 15. Job Fair!

Posjetitelje 15. Job Faira unutar dva dana očekuje 134 poduzeća, 24 talkova, 16 radionica, panel rasprava i Hot talk.

Sajam poslova Job Fair uspješno nastavlja svoju tradiciju kao žarišna točka sastajališta vrhunskih studenata i najzanimljivijih domaćih te inozemnih tehnoloških poduzeća. Ove godine, uz štandove, 11. i 12. svibnja na pozornici u SD Martinovka predstavnici poduzeća će održati 25 talkova na kojima će zainteresiranim studentima predstavit svoje projekte, tehnologije i znanja stečena kroz dugogodišnji rad u različitim industrijama. Istovremeno na Fakultetu elektrotehnike i računarstva će se održati 16 radionica.

Prvi dan obilježit će umrežavanje i zabava

Prvi dan 15. Job Faira će započeti u 10 sati u dvoranama A201, A301 te u Bijeloj vijećnici na FER-u s poduzećima TrueNorth, Agency04 i dSPACEom koja će održati svoje radionice. Paralelno u SD Martinovka program započinje u 1o sati gdje će nasdočekati talkovi poduzeća: Ericsson Nikola Tesla, Syntio, Memgraph, Končar, Srce, RealNetworks te panel rasprava, s početkom u 13 sati, na temu kako AI utječe na naše društvo.

Stručnjaci iz Gideona, OptimoRoutea, RealNetworksa i studentica FER-a Lucija Arambašić će odgovoriti na pitanja: zašto nam je život lakši uz umjetnu inteligenciju, koje su loše strane masovne primjene umjetne inteligencije te ima li razloga za brigu.

Nakon panel rasprave uslijedit će talkovi Ingenmarka, A1, Trikodera, Microblinka, DECODE-a te Infobipa. Dan ćemo zaokružiti u neformalnom okruženju na Loosen Up Partiju u KSET-u uz razne zabavne igre i besplatne koktele.

Drugi dan začinit će se ljutim razgovorima

Drugi dan započinjemo u 10 sati s radionicama koje će voditi predstavnici poduzeća Končar i Comsysto Replya u Bijeloj vijećnici i u SPOCK-u na FER-u. Istovremeno, u SD Martinovka će započeti prvi blok talkova gdje nas očekuju mStart, INETEC, Gideon, Arsfutura, Poslovna inteligencija i FIVE.

U 13 sati započinje Hot Talk, neformalni intervju uz vruća pitanja i još ljuće umake. U pohod na titulu prvaka Hot Talka na pozornicu će stupiti Luka Drezga, Chief Operating Officer Ars Future.

U trenutku dok će se Luka znojiti na pozornici, na FER-u će se održavati drugi blok radionica koje uključuju ByteLab i Undabot. Nakon Hot Talka, program u SD Martinovka ćemo nastaviti s nizom talkova koje će održati predstavnici iz Xylona, Spana, Deglooa, minus5, Photomatha te Rimac Automobila.

Dan ćemo zatvoriti s radionicama koje će se održati u A201 dvorani, SPOCK-u te u Bijeloj vijećnici na FER-u, a održat će ih predstavnici iz poduzeća Televend by Intis, Arsfutura i Ericsson Nikola Tesla.

Svi zaineresirani za sudjelovanje trebaju se prijaviti na Job Fair ispunjavanjem baze životopisa i tako rezervirati svoje mjesto.

Za više informacija čitaj naš blog na internetskoj stranici, lajkaj nas na našoj Facebook stranici iprati nas na Instagramu. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair od doma, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine! Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave