Prijave studenata za 15. Job Fair su otvorene!

Ispuni bazu životopisa i upoznaj se s predstavnicima preko 130 različitih poduzeća!

Prijave za 15. Job Fair službeno su otvorene! Osiguraj svoj ulaz u SD Martinovka gdje će od 11. do 12. svibnja 2022. godine cirkulirati preko 130 tehnoloških poduzeća. Upoznaj njihove predstavnike u opuštenoj atmosferi na štandovima, poslušaj njihove talkove i panel raspravu koji se odvijajaju na pozornici u sredini Martinovke, posjeti njihove radionice na FER-u i zabavi se nakon prvog dana na Loosen Up partyju u KSET-u. Uz sve to, prijava je vrlo jednostavna i potrebno je samo par klikova.

Kako se prijaviti?

Prijavi se putem internetske stranice Job Faira. Registriraj se i predaj svoj životopis. Tada će se na tvojem profilu pojaviti QR kod koji će ti služiti kao ulaznica. Prilikom dolaska na Job Fair, trebat ćeš pokazati svoj važeći QR kod koji će skenirativolonteri na ulazu u Martinovku, ili učionicu na FER-u. Taj isti QR kod će ti poslužiti i kao posjetnica jer će ga moći skenirati i predstavnici poduzeća koje upoznaš na štandovima. Tako će te jednostavnije pronaći u bazi među svim životopisima čime ćeš se više istaknuti od ostalih studenata koji posjete sajam.

Zašto se prijaviti?

Osim kaoulaznica na događaj, predajom svojeg životopisa u bazu, on će nakon sajma postati vidljiv i dostupan svim poduzećima koja sudjeluju na Job Fairu zbog čega ćeš bez obzira na upoznavanje uživo iline, možda dobiti poziv na razgovor za praksu ili posao.

Za više informacija čitaj naš blog na internetskoj stranici, lajkaj nas na našoj Facebook stranici i prati nas na Instagramu. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair od doma, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine! Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave