Vraća li se Job Fair?

Sigurno ti je već odavno iznošena sva zaliha majica koju čuvaš od zadnjeg Job Faira i pitaš se kada će biti prilika za obnovom ormara?

Kada će Job Fair?

Nakon gotovo dvije godine čekanja, došlo je vrijeme za povratak na štandove! Tako je, ovogodišnji Job Fair u svojem veličanstvenom povratku slavi, 15. rođendan! Zato rezerviraj 11. i 12. svibnja u svom kalendaru za dolazak na Job Fair!

Što možeš očekivati?

Prvenstveno bit će preko 100 domaćih i inozemnih poduzeća koja će posjetiti Job Fair i predstaviti svoje projekte, tehnologije i znanja na kreativno uređenim štandovima, zanimljivim talkovima, stručnim radionicama i panel raspravama. Puno toga za posjetiti, zar ne?

Osim toga, u razgovoru s predstavnicima poduzeća saznaj sve o mogućnostima obavljanja prakse i zaposlenja te se tako upoznaj s aktualnostima na tržištu rada. I nezaboravit na novi merch koja su ti poduzeća pripremila!

Koji su noviteti?

Ove godine želimo da ti bude ekstra edukativno i zabavno! Zato pripremamo aktivnosti u kojima ćeš u ležernoj i opuštenoj atmosferi moći upoznati poslodavce i buduće kolege. Šuška se i o novom sugovorniku na Hot Talku - hot razgovoru u kojem uz konzumaciju ljutih umaka sudionici odgovaraju na jednako vruća pitanja.

Ali to nije sve - Job Fair se seli! Gdje točno? Otkrivamo uskoro!

Job Fair organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a sve sudionike pozivamo na odgovorno ponašanje.

Za više informacija čitaj naš blog na internetskoj stranici, lajkaj nas na našoj Facebook stranici i prati nas na Instagramu. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair od doma, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine! Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Zadnje objave